lauantai 21. tammikuuta 2012

Vaatekaapin vaarat (ei herkille)

Eilen sattu haaveri. Olin pyytänyt N:aa hakemaan takin ja kengät eteisen kaapista. Oltiin lähdössä ulos "lakkee mäkee" kun sitä lunta vihdoin oli ja tuli. Hain I:n kaapin edestä pois ja jätin N:n sinne. Kerkesin keittiöön hakemaan vesilasia kun alko kuuluu ihan selvää kipuitkua ja kiirehdin nopeesti takas miettien mitä ihmettä sille on voinu sattua siellä. Jääny hengariin kiinni?! Kaatunu?
Oliski ollu.

Mulla tekee niin pahaa muistella sitä kun menin siihen.
Sillä oli sormi jäänyt saranan väliin, ei oven ja saranan, vaan oikeestaan saranan keskelle.
Menin ihan paniikkiin ja hysteeriseksi ja huusin Tuomasta vessasta pois kun samalla koitin saada sormea pois tuolta. Tekis mieli oksentaa kun ajattelenki sitä että käänsin ovea ensin vähän väärään suuntaan. (Ja koko eilisen ja osan yötäki mietin että kuinka paljo sitä käänsin sinne ja tuliko tuo haava suurimmaks osaks sitte siitä.) Onneksi aivot selkes siinä panikoidessa ja huomatessa ettei se avaudukaan niin. Ja kun ei oo noita saranoita kauheesti tullut tutkittua niin ei sitä siinä tilanteessa ollut niin kristallinkirkkaana se, miten noi toimii.
Kun oliskin tajunnu heti avata oikeeseen suuntaan, kun se lähti sitten niin nätisti siitä.

Seuraavaksi huomasinkin että lähes koko sormenpää on auki ja painoin paperilla sormesta samalla kun vieläki vähän paniikissa (joo, N oli varmaan enemmän itkunen mun hysterisoinnin takia :S) tiuskin T:lle, että pukee salamana I:n ja itsensä. I:lla oli sentään päivävaatteet toisin kuin N:lla, joka oli pelkässä vaipassa. Puin N ja itseni ja rauhotuin kunnolla siinä samalla. Mentiin tk:hon eikä N itkenyt oikeestaan missään vaiheessa pää punaisena, vaan oli tosi reipas. Matkalla osoitteli "kaivui" kaivureita ja "unta" lunta. Anniina (N:n kaveri) oli käynyt hammaslääkärissä edellisenä päivänä joten autossa hoki myös että "Noe menne lääkäiin" ja "Ei Anniina mee lääkäiin".
Siellä sormi huuhdeltiin hanan alla ja koska N oli haluton sitä esittelemään niin lääkäri päätti ettei sille tehdä muuta kuin teipataan. Kynsi on menetetty tapaus mut kasvaa uudestaan ja lapsilla onneksi paranee kaikki nopeesti.

Viikonloppusuunnitelmat meni uusiksi. Piti lähtee laskee mäkeä ja luistelemaan koko perheellä, mutta koska tuota sormea pitää ainakin pari päivää varoa niin keksitään jotain muuta kivaa.
Ensviikolla käydään hakemassa N:lle ensimmäiset luistimet ja kypärä. Käytiin jo katsomassa niitä, mutta jätettiin kauppaan että N malttais pysyä sisällä vähän paremmin.


Tuonne väliin se jäi :SEilen N ei vielä antanut tuohon koskea oikeastaan ollenkaan, kuten ei noihin viereisiin sormiinkaan, joten sormi näyttää vielä ehkä pahemmalta mitä se esimerkiksi tänään oli kun vaihdoin teipit. Kynsi on siis puolesta välistä pituussuunnassa poikki ja se haava jatkuu niin että koko sormenpää on yli puoliksi irti.
Eilen N:lla oli selvästi ajatus paljon tapahtuneessa kun hoki vähän väliä että "Tuli pipi. Kaappi." ja kävi välillä vaatekaapin oven edessä sanomassa samaa.
Täällä on haliteltu ja pussailtu extrapaljon. Ja keksitty kivaa tekemistä.Lääkäriin lähtiessä tuli liian pieni paitakin päälle.
Isi osti Car2 -autoradan joka mun mielestä oli turha ostos alunalkaen. Onhan se vähän liian pieni vielä vaikka osaskin ajaa tuolla. Saa ostaa pois siis joka haluaa. Pelkään nimittäin että koko rata on pian rikki ja siinä pitää olla itse vahtimassa ja auttamassa kun N ajaa.

Että sellasta.

2 kommenttia:

  1. AUUUUuuuuuuuuuu!!!!!! <3

    VastaaPoista
  2. Sanon samaa kuin Sallakin! Tekee tosi pahaa kattoa noita kuvia ja kuvitella pienen tuska. Mutta kkun tuollaista tapahtuu omalle väelle niin sitä toimii eikä pahoinvoi mutta kun kuulee tai lukee niin tekee pahaa (heikkohermoinen). Parantavia puhalluksia myös täältä Noelille <3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät, kiitos! :)