perjantai 10. elokuuta 2012

Lastenhuone.
Lastenhuoneessa on yhden seinän kokoinen ikkuna, kahdella seinällä on ovi ja loppuseinä vaatekaappeja. Yksi ainoa seinä vapaana. Kuvista puuttuu nurkka jossa on kirjahylly ja sohvapöytä (joka on tilanpuutteen vuoksi lastenhuoneessa). Suht isosta tilasta huolimatta tuntuu että tuo on mahdoton saada tarpeeksi kivan näköiseksi. Eikä mua niin kiinnostakaan tehdä mitään isompia, täällä on liian vähän tilaa meille muutenkin ja edelleen katselen meille isompaa asuntoa. Kunhan saa nuo lääkärit ja muut hoidettua niin vois jo vakavammin alkaa katselee niitä.

Eilen käytiin kauppareissun jälkeen yhtäkkisestä päähänpistosta viereisestä kirjastosta lainaamassa DVD:itä (Halinalle, My little pony, Bambi, Saariston lapset ja Ruohometsän kansa), ja kirjastosta tullessa ilmassa oli jo selvästi lähestyvän syksyn tuoksu ja raittius vaikka olikin ihan lämmin.
Hain myös itselleni pitkästä aikaa kirjoja. Tällä hetkellä luettavana on Carlos Ruiz Zafón:in Taivasten vanki. Mukaan lähti myös Tove Janssonin Kesäkirja, Eeva Kilven Noidanlukko ja Linda Olssonin Laulaisin sinulle lempeitä lauluja. Hyviä kirjaehdotuksia otetaan vastaan!
On selvästi syksy.

2 kommenttia:

  1. tykkään niin! Teillä on kivannäköistä. Mulla sama ongelma ettei tästä kämpästä saa niin kivannäköistä ku haluais, vaikka tilaa on ni tavaraa on siihen nähden kuitenki liikaa. :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ei tuota vaan meinaa saada niin kivaksi ku haluais, ja kun kuitenkaan ei oo tarkoitus asua kovin pitkään kaksiossa (neljä henkeä)...
    :D Meilläki on tavaraa ihan liikaa tilaan nähden.. ;) yllätys.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät, kiitos! :)