perjantai 18. marraskuuta 2011

Mun uus suussa sulava rakkaus

Nimittäin suklaa mud cake! <3

Meillä kävi tänään vieraita, joihin kuului keliaakikko. Ajattelin kokeilla suklaa mud cakea ja muokkasin ohjeen gluteenittomaksi. Ei olis aina sitä samaa unelmatorttua tarjolla pelkästään gluteenittomana...
Tuo niiin sulaa suussa!

Sain myös kuulla jälkeenpäin, että oli ihana kun olin niin täynnä positiivista energiaa. Mahtava jos se näkyy ulospäinkin!



Suklaa mud cake

200g tummaa suklaata (Fazer Ögon Bak&Dessert)
1 tl leivinjauhetta
4 munaa
2dl sokeria
n. 1dl perunajauhoja
n. reilu 1dl gluteenitonta jauhoseosta (tai 2,5dl vehnäjauhoja)
200g voita

Uuni 200 asteeseen.
Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokeriseokseen.
Lisää jauhot ja leivinjauhe. Sekoita varovasti. Kaada seos voideltuun, jauhoitettuun pyöreään vuokaan (n. 25cm). Paista uunin keskiosassa n. 12min.
Koristele halutessa esim. tomusokerilla..

Ohje siis tuon ohjeessa mainitun suklaapaketin kyljestä. Tein vain eri jauhoista :).

1 kommentti:

  1. Namskis, herkullisen näköistä! Pitääki kokeilla vkonlopun aikana nyt, kun niin kauan oon jo aikonu! :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät, kiitos! :)