torstai 24. marraskuuta 2011

Sadepäiviä

Tänään ei oltu ulkona. Tänään on hyvä syy pitää tämän viikon siivouspäivä.
Mikä siinä on että monesti reissutavarat jää moneksi päivää purkamatta?
Tää viikko on ollu jotenki niin laiska. Viikonloppu verottanut raskaalla kädellä.

Tein sopimuksen itseni kanssa. Viimeistään puoliltaöin oon nukkumassa tästä eteenpäin. Ongelma on siis se, että miten saan I:n nukahtamaan myös? Tänään sillä vaan yhdet päiväunet takana, joten toivoa sopii että onnistuttais menee aikasin nukkumaan.

Me ollaan nukuttu perhepedissä N:n syntymästä asti. 2 vuotta ensviikolla. Nyt alkaa tuntumaan että lisätila ei ois pahitteeksi. Ja oishan se herkkua nukkua kullan kainalossa ;)!! N nukkuu omassa vanhassa jatkettavassaan, mutta I edelleen meidän kanssa.
Nyt aikomuksena on kysyä ystäväpariskunnalta pinnasänkyä lainaan hetkeksi ja kokeillaan sitten miten meidän yöt muuttuu.

T on tällä hetkellä edelleen töissä.
Jännään täällä yhtä kauppaa, jonka onnistuttua meille on luvassa pieni reissu kylpylään firman piikkiin. Tulospalkkio kahden viikon ajalta. Nyt on eka viikko menossa.
Pitää alkaa miettii miten I:n jättäminen hoitoon onnistuu, vai onnistuuko ollenkaan. Toivottavasti! On tätä odotettu <3

Huomenna saadaan hetkeksi mun siskopuoli kyläilemään.
Toivoo, että meillä olis jotain herkkuja tarjottavaksi. Sitä toivetta ei oo vaikee toteuttaa ;)2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että muillakin tuppaa reissukassit jäämään joskus lojumaan ;) mullakin yhä vkonlopun jäliltä kassi oottelee purkajaa. No,jos huomenna sitten!

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla edelleen laukku purkamatta täälläkin :)! Venähti vähän tää siivouspäivä. Tänään oon kärsiny vuosisadan migreenistä, ihan painajaista!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät, kiitos! :)