torstai 1. joulukuuta 2011

Ihana Saara Aalto ja Enkeleitä - Angels -joulukonsertti

Pakko tulla tänne heti hehkuttamaan tämäniltaista konserttia. Se oli mah-ta-va <3! Ehdottomasti ostamisen arvoinen tuo Saaran Enkeleitä - Angels -joululaululevy. Kuten myös tänä vuonna julkaistu Blessed with Love - levy. JA livenä miljoonasti parempi, vaikka levyjäkin kuuntelee mielellään.
Saara on niin aito ja kupliva. Se hyvä olo tarttuu. Mun sisko sanoikin, että konsertti ja stand up samassa paketissa kun kuunteli Saaran juttuja kappaleiden välissä. Hyvänmielenkonsertti!

Saaran eläytyminen kappaleisiin on ihan huimaavaa. Varsinkin Je suis malade sai mut huokailemaan vaikken mitään sanoista ymmärtänytkään :D. Ja Saaran ja Teemun duetto Muistan joulun -kappaleessa oli ihana ihana ihana. Kyllä Teemu Tomi Metsäkedon korvas konsertissa yhtään häpeemättä.

Voisin ylistää vaikka useamman sivun verran Saaran ja kumppaneiden lahjakkuutta, mutta menis varmaan mainostuksen puolelle ;).
Niin mielettömän hieno konsertti.. Kylmiä väreitä kestona koko ajan ja kyyneleitäkin nieleskelin väliin. Niin uskomattoman kaunista.
Ja kävin pyytää nimmarin mun uuteen lempparijoululaululevyyn ;) t. fanityttö
Nähtiin myös tuttuja konserttiyleisössä, ja kuulin että siellä oli ollut myös yksi toinen kaveri kaukaa vuosien takaa, mutta missasin ihan täysin sen.

BWL! Kiitos Saara ihanasta konsertista <3
Näin haluaisin aloittaa jokaisen joulukuun tästä lähtien. Aivan täydellistä.

Ps. IHANAT kengät ja mekko myöskin.

2 kommenttia:

  1. Heippa, olin myös tuossa Saaran joulukonsertissa Kanneltalossa ja aivan samaa mieltä siitä- todella ihana ja upea konsertti, joka sai todella hyvälle mielelle ja kylmät väreet, kun Saara on niin upea laulaja. Kävin myös kahdessa muussa joulukonsertissa, eivätkä olleet mitään tuohon Saaran konserttiin verrattuna:) Myös joululevy on kaunis ja ihana, mutta livekonsertti oli levyäkin parempi, mikä on tosi harvinaista.

    VastaaPoista
  2. Se oli kyllä ihan mieletön!
    Täytyy mennä heti uudestaan kun mahdollisuus tulee. Täällä on soinu päivittäin tuo levy nyt joulun alla ja näköjään radiostakin kuulee väliin :).
    Livenä tosiaan oli levyäkin parempi enkä malta odottaa seuraavaa kertaa!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät, kiitos! :)