lauantai 12. toukokuuta 2012Tänään sain nukkua pitkään. Mies lähti lasten kans kauppaan ja ite jäin kotiin. Viikonloput on ihania kun T on kotona eikä töissä. Päivät sillä menee helposti jopa 14h pituisiksi.
Kahden vuoden tauon jälkeen on se aika kuukaudesta, ja olo alkaa olee oikeesti normaalimpi kuin kertaakaan lähes neljään vuoteen. Imetys on ihan loppusuoralla (mun mielestä, toisen osapuolen mielestä ei niinkään). Tässähän alkaa tuntee olonsa muuksikin kuin vain äidiksi.
Lääkäri soitti kesken puistoreissun torstaina ja nosti mun kilpirauhaslääkityksen annosta reippaasti. Puhelun jälkeen hymyilin suu korvissa helpottuneena. Pian oon taas oma energinen itseni.

Tänään on vain oltu. Huomiselta en odota mitään, muuta kuin että suomi voittais usan ;). Ja kimppu valkovuokkoja ois ihana.

Siitä on 8 kuukautta kun ollaan nähty pohjoisen sukulaisia ja ystäviä. Aina se siirtyy "enskuuhun". Terveisiä vain, että pian koitetaan päästä sinne :) mutta yhtään en uskalla luvata millon. Olis kyllä jo aika!

Kirsikkapuutkin oli jo kukassa torstaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät, kiitos! :)