maanantai 9. heinäkuuta 2012
Puuhamaapäivä. Ensimmäisestä etapista saatiin mukaan serkku perheineen ja mietittiin minne matka seuraavaksi. Rannikko ja Muumimaailma oli kummallakin mielessä. Jossain vaiheessa se vaihtui Puuhamaahan. Sitä oli moni kehunut ja puhuivat että Muumimaailma ei ole hintansa väärti.

"Puuhamaa on hauska paikka, puuhamaa on iloinen. Puuhamaassa vietät vaikka koko päivän kesäisen. Sellainen on Puuhamaa."

Kyllä se asiansa ajoi ja koko päivä meni. 8h.
Miehet oli eniten innoissaan ja ehkä ainoita jotka kiersi joka laitteen :D.
Ainakin pienemmät lapset viihtyi tosi hyvin. Itselle jäi vähän sellainen mielikuva että paikka on parhaat päivänsä nähnyt eikä siitä viitsitä enään niin pitää huolta, mutta oli mullakin hauskaa siellä.
Vähän oli nuhjuinen ja aikansa elänyt, mikä oli tosi harmi. Jotkut laitteista ei osittain toiminut.
Plussaa oli se, että siellä tuli liikuttua. Moni laitteista kulki polkemalla jne. Ei tuu siis vaan pelkästään istuttua laitteissa.
Jos haluaa verestää muistojaan kaikennäköisillä avaimenperillä ym. niin sinne myymälään mars! Hinnat oli huimia ja siksi sinne jäikin lopulta ne samanlaiset pölyttyneet avaimenperät mitä itsellä oli joskus pienenä. Muoviset tutit yms.
Hinnat oli muutenkin hurjia. 0,5l fanta maksoi 4,5e! Onneksi oli omat eväät mukana. Grillauspaikkoja löytyi useampikin ja pöytiä omien eväiden syöntiin.

Suosikiksi tais jäädä kaikki vauhdikkaat mäet. Kuvissa näkyvä niagaraliuku vai mikä lie oli, ei siihen vauhdikas -luokkaan kuulunut. Hauskinta siinä oli vissiin nousta se väärinpäin ylös. Se ei liukunut ollenkaan.

Mentiin vesipuiston puolelle vasta lopuksi ja aurinko ei enään lämmittänytkään niin paljoa. Altaat oli aika tyhjiä ja porukka värjötteli reunoilla suurimmaksi osaksi. Vesi oli kylmää muidenkin mielestä ja vain osa pienistä kävi altaassa. Miehet laski mäkiä useamman kerran ja itsekin kävin hetken kylmästä täristyäni laskemassa. Pikkasen lämpimämmät vedet kun olis ollut ja ilma myös niin ois ollut oikein onnistunut reissu vesipuiston puolelle.
Miehen kans laskettiin kahdestaan tuo alin mikänytlieolikaan. Painoraja paukkui ja pelkäsinkin että mennään yläreunasta läpi. Päästiin korkeimmalle kuin kukaan ja mun jalat koskikin melkein tuota yläreunaa. Hurjan hauskaa!

Parkkiksilla yksi perheenisä sanoi heidän olevan jo neljättä kertaa Puuhamaassa. Ei se siis ihan turha paikka ollut! Lapset saa kyllä energiansa kulutettua tehokkaasti.

Puuhamaapäivän päätteeksi tiet toisen autollisen kans eros ja meidän jatkaessa kohti rannikkoa, he menivät kohti lempäälää.
Lapset nukahti lähes samantien koko päivän touhunneina (saunan ja suihkun jälkeen).
Naantalissa pysäköitiin jollekin parkkipaikalle josta näkyi meri ja hotellikylpylä laivoineen. Aikomus oli lähteä seuraavana päivänä kohti rengastietä, mutta se olis tarvinut enemmän ehkä suunnittelua. Päätettiin siis etsiä mukava uimaranta johon sais autonkin lähelle.
Ei mennyt ihan niinku piti ja päivä vietettiin suurimmaksi osaksi autossa sitä rantaa etsiessä :p...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät, kiitos! :)