tiistai 10. heinäkuuta 2012
Reissupäivä nro 9.
Ruissalo camping turussa oli mukava paikka. Valvottu uimaranta lasten leikkipaikan kera. N leikki merirosvolaivassa ja me leikittiin hiekkaleluilla ja kiikuttiin. Mies vei sillä aikaa auton parkkipaikalle ja "avaimen" vastaanottoon. Kävin nuoremman kans uimassa. I ei oikein innostunut kastautumisesta, mutta itse kävin useamman kerran uimassa.
Tuonne pitää kyllä joskus mennä vaikka päiväksi tai usemmaksi. Porukkaa ei ihan ruuhkaksi asti ollut ja grillipaikkoja ym. oli mukavasti. Sää oli tuolloin lämmin puolipilvinen.
Koitettiin pelata petangia, mutta lapset innostu siitä niin, että se vaihtu pallojen heittelyyn lapsille.

llalla ajettiin mummilaan ja oltiin yks yö asuntoautossa pihassa. Ekaa kertaa reissun aikana sähköpaikalla ;). Nuo katso ennen nukkumaanmenoa muumeja asuntoauton telkkarista ja läppärikin latautu pistorasiasta suoraan eikä tupakansytyttimestä. Sähköpaikka vuorokaudeksi maksaa yleensä sen 5e lisää leirintämaksun lisäksi, mutta ei koettu reissun aikana sitä tarpeelliseksi.

Purettiin lasti mummilan pihalle pressun päälle ja siivottiin auto ennen kuin mies lähti palauttamaan sen. Rappuset ei toimineet koko matkan aikana vaikka vuokrapaikasta lähtiessä olikin kaikki pelittäny. Palautuksen jälkeen vuokraaja ilmoitti jonkin johdon olleen löysällä. Olishan tuo helpottanut elämää kovastikin, mutta tietääpähän enskerralla :). Muuten oltiin kyllä tosi tyytyväisiä autoon ja vähän haikein mielin luovuttiin autosta. Joku päivä pitää ehdottomasti hommata meillekin asuntoauto omaksi!

Vaikka kotiin ei olla vielä päästy vielä, niin mieli tekee jo uudestaan reissuun. Ensin oli tarkoitus lähteä Oulun suuntaan ja käydä vain kotona pyörähtämässä, mutta suunnitelmat muuttui ja voi olla että lähdetäänkin keskiviikkona taas. Mies menee kuusamoon asti ja me jäädään lempäälään/tampereelle lasten kans ja siitä ehkä vielä pohjoisemmaksi.

Vielä tälle kesää ois muumimaailma, turun saariston mökkireissu, jämsä, alajärvi, seinäjoki, oulunseutu jne. käymättä. Reissua riittää siis.
Syksyllä ois suunnitelmissa vuokrata vielä asuntoauto 1/4osaviikkohinnalla (miten tuo kirjotetaan?).

Pohjoiseen siis tiedoksi että tulossa ollaan vaikka reissu vähän taas siirtykin! Edellisestä kerrasta onkin jo pian vuosi.

2 kommenttia:

  1. Ehkä eniten tykkäsin tuosta "Pohjoiseen siis tiedoksi että tulossa ollaan vaikka reissu vähän taas siirtykin!" Meillemeille siis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kyllä :) en malttais oottaa et sinne päästään, ois niin kiva olla matkalla jo. Vuosi tosiaan edellisestä kerrasta enskuun lopussa.

      Poista

Kommentit piristävät, kiitos! :)