keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Pilkahdus kotia ja kuvia seinillä

Kivipora ois kova sana. Meneehän nuo tosin noinkin.
Meidän koti on boheemi sekasotku. Kaikkea sekaisin mistä tykkää. Kaikki ei välttämättä sovi yhteen, mutta sitäkin tärkeämpää on, että asioilla ja esineillä ois tarina. Meillä koti kertoo paljon täällä asuvista ihmisistä.
Ihastelen aina yksinkertaisia (mutta en liian moderneja) taloja, mutta se ei välttämättä olis koskaan se mun juttu.
Koti on myös pimeä ja hämärä. Ensiviikon ostoslistalla on kirkasvalolamppu. Samoin kuin isompi ruokapöytä.

Alimpien kuvien teokset etsivät vielä paikkaansa. Liisa Rasinkankaalla on paljon isompiakin tauluja jotka voisin ostaa. Todella lahjakas taiteilija. Harmi kun taulut eivät pääse oikeuksiinsa meidän asunnon valossa. Rakastuin noihin heti kun näin ne viikonloppuna. Olin jo pitkään halunnut saada seinälle hänen töitään. (Googlettamalla löytyy joitakin kuvia muista Liisan töistä.)

6 kommenttia:

 1. hienot on taulut ja kostit ja kaikki.
  Meilläki on tosi boheemia aina ku en jaksa siivota. :P
  Sehän se ydin on, että kotia ei rakenneta näyttelytilaksi vaan kodiksi ja paikaksi missä itse viihtyy muiden mielipiteistä välittämättä.
  Mää kans ihailen sellasia avaria, minimalistisia lofteja mut joo ei oo mun juttu. oon liian materialisti elämään niin. :D

  VastaaPoista
 2. Nykysin tuntuu olevan paljo sellasia koteja joita ei edes rakenneta itselle kodiksi vaan myyntiin ja ne on tosi persoonattomia. Sellasia et niihin jos menis ilman asukkaita niin ei tietäis kenen luona on. Mutta jokainen tyylillään :).
  :DD pitäis hommata siivooja tänneki. tälläki hetkellä lastenhuoneessa riehuu kaks hurrikaania ja ne samat on tainnu käydä olohuoneessaki.
  Ja lisää tilaa kaivattais kipeesti myös. Pääsispä jo nyt muuttamaan

  VastaaPoista
 3. Liisa kuuluu mun suosikkilistalle! Hauskaa kun sun blogista löytyi hänen töitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa on kyllä hehkuttamisen arvoinen!
   Olisin löytänyt montakin työtä häneltä tänne meille :) mutta säästän ne myöhemmiksi hankinnoiksi kun ollaan ensin vaihdettu maisemia ja asunto isompaan.
   Kiva kuulla muistakin jotka tykkää Liisan töistä!

   Poista

Kommentit piristävät, kiitos! :)