torstai 5. heinäkuuta 2012

Reissussa


Edustuskuva. Reissussa on todistettavasti paistanut aurinko. Kuva on eilisillalta loppumatkalta naantaliin.
Oltiin ensin päivä Puuhamaassa ja jatkettiin sieltä kohti rannikkoa. Naantali, Rymättylä ja Merimasku nähtynä. Rengastie jäi kait syksyyn.
Nyt Turku ja Ruissalo camping. Kyllä se vaan on helpoin ottaa ja ajaa näihin.
Tää päivä on eka päivä nyt kahdeksan päivän aikana, kun on kaikki mennyt päin mäntyä. Loppuloma asuntoautoillen piti käyttää rannoilla ja uiden, mutta vanhemman käsissä on voidetta palovammoihin ja siteet... tuhannenki ylivilkas poika ja pallogrillin tulikuuma ritilä! Mies käänsi sen verran selkäänsä että laittoi nuoremman istumaan tuolille. Lauantaina näyttämään noita käsiä uudelleen niin näkee onko syviäkin nuo vammat.

Mut pakko kai se on mennä nukkumaan. Alko auto pyörii ympärillä kun on niin jumissa niskat ja selkä. Tasan viikko sitten heräsin aamulla niskakipuun enkä voinut kääntää päätä vasemmalle. Enkä voi edelleenkään. Näkeehän sen tuosta kuvastakin että ei oo ryhti ja muu ihan kymppi.
Hyi kauhee tätä keinuntaa..

Mikä päivä...!

3 kommenttia:

 1. Ou mitkä rajat!!! :)

  VastaaPoista
 2. Hui,sielä on totisesti aurinko paistanut!

  VastaaPoista
 3. Nyt on väri vähä muuttunu mukavammaksi :)!
  Nuorempi lapsista taitaa omistaa palamattoman ihon joka ruskettuu helposti. Vanhempi taas on "saanu" samanlainen kesakoituvan ja palavan ihon ku mulla. Tosi jees.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät, kiitos! :)