tiistai 6. marraskuuta 2012

Kuvia sumupäivältä ja niihin liittymätöntä höpötystä
Nämä kuvat on siltä samalta sumuiselta sunnuntain kuvausreissulta.
On ihana kun on ihmisiä joilla rakkaus kuvaamiseen kulkee samallalailla sydämessä ja verissä kuin itsellä. Että ei haittaa vaikka varpaat jäätyis ja tunnit vierähtäis. Eikä mikään tunnu liian hullulta. 
Välillä saatiin siis aurinkoakin kuten kuvista näkyy.
Onneksi se upea sumu palas pian.
Lisääkin tulee jos ei kyllästytä.


Reissu venyy ja venyy. Pian ollaan oltu ystävillämme viikko. Ehkä isänpäiväkin vietetään täällä.
Olen tehnyt enemmän kotitöitä kuin pitkään aikaan kotonakaan. On tilaa. On ihana kun alan olemaan taas oma itseni ja jaksan touhuta. Kilpirauhasen vajaatoiminnan lääkitys on siis aika hyvin kohdillaan tällä hetkellä. Vihdoin. On ilo olla isoksi avuksi.
Miehet lähti sulkapalloilemaan ja ystävä on kyläilemässä. Osa lapsista nukkuu ja osa nukahtamassa.

Tänään askartelin jäätelöitä kioskileikkiin. Tekis mieli askarteluliikkeeseen.

Odotetaan ja jännitetään päätöstä yhdestä asunnosta tästä lähistöltä. Olis ihan mieletöntä jos me saatais se. Yli tuplasti enemmän tilaa ja useampi makuuhuone. Mutta meitä ennen oli ainakin yksi kiinnostunut perhe.


Tänään olis voinut olla parempikin päivä. Hyvistä yöunista huolimatta aamulla en meinannut jaksaa nousta, selkä oli taas jumissa ja nukutti koko päivän. Iltapäivällä aloin näkemään sahalaitoja joten nappasin melkein paniikissa 2x panadolin ja yhden vahvemman buranan. Nukuin myös puolen tunnin päiväunet. Vältin megalomaanisen migreenin. Sen iskiessä toivon aina tosissani että joku tulis ja päästäis tuskista.
Nuorempi ei vieläkään nuku ja vois ehkä siivota. Menisin kuitenkin ehkä mieluummin itsekin heti nukkumaan.. kunhan tänne tulee joku toinenkin aikuinen.
:) Mutta jotain hyvääkin, tällä viikolla toivottavasti asuntoa katsomaan ja vältin sen äreimmän migreenikohtauksen kun kerkesin ottaa lääkkeet tarpeeksi nopeasti.

Ja viikon piristys KIMMO! Iskee mun huumorisuoneen ihan täysillä. Tuon jälkeen jokainen päivä on hyvä päivä, oli se ollut sitä ennen kuin p*ska tahansa.

1 kommentti:

Kommentit piristävät, kiitos! :)