maanantai 18. helmikuuta 2013

Lenkkipolkuja ja lääkintähommia

Täällä on mielettömän kauniit ja hienot lenkkipolut! Noista maisemista tuun ottamaan vielä satoja kuvia.
Oon myyty ja alun pk-seudun ikävä on vähän laantunut. Tykkään tästä paikasta koko ajan enemmän.
Tihkusateessa harmaana talvipäivänäkin niin kaunis kaupunki. Lenkillä ollessa ei maailman harmautta niin ajatellut, mutta kuvia katsellessa tajusin kunnolla kuinka vähän aurinko onkaan paistanut monen kuukauden aikana. Siitä huolimatta huomaa että kevättä kohti mennään. Ihanaa!

Tänään laitettiin pojan kanssa ruokaa yhdessä. Tuli yhtäkkiä niin äärettömän onnellinen olo. Välillä väsyttävää, mutta arvokasta arkea. Yhteistä tekemistä, pieniä koko ajan kasvavia apulaisia. Pikkusisko nukkui päiväunia itulootassa olohuoneessa ja kävin välillä kurkkimassa sitä kun oli niin sulonen.
Pienenä itulootassa nukkuminen ystävän kanssa yökyläillessä oli ihan parasta. Joskus joulukuusen valot loisti nurkasta ja tuoksu täytti koko talon. Kuusen mukana salamatkustaneen kotisirkat siritti. Niitä sanottiin tulevan onnellisiin koteihin.
Jo pedin tekeminen oli hauskaa. Voispa palata hetkeksi niihin hetkiin.

Yli viikko sairastuvan pitoa.
Ensin oli mies kipeänä. Sitten sairastui poika ja sen jälkeen tyttö. Tyttö on jo terve mutta poika ei. Päivystysreissulta saldona kurkunpääntulehdus ja sydämessä sivuääniä. Happisaturaatiokin saatiin nousemaan 97:n avaavan lääkkeen jälkeen.
Yö ja tämä päivä on ollut parempia.
Vastahan me kerettiin melkein 2vkoa olla terveinä.

Ps. Onnelliseen oloon vaikuttaa myös yks täydellisen höpsähtänyt (lue: rakastunut) ystävä ja jännä elämäntilanne. Superonnellinen!

Kuinka hyvin kaikki on kuitenkin. Monta asiaa joista olla kiitollinen.

2 kommenttia:

 1. Joko siellä ollaan terveinä?? suunnitelmissa jossain vaiheessa tulla sinnepäin ?! Totta on, että on monta asiaa mistä saa olla kiitollinen, mm. terveydestä!¨
  Mut kassellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en uskalla vielä sanoa. Lapset nukkunu koko päivän melkeen. Tai varsinki N.
   TULUKAA! Oispa mukava ku saatais teiät tänne :). Pääset tän rapakuntosen kans lenkille ;D.
   No saa todellakin olla. Moni asia niin hyvin.
   Palataan! Teretulemast!

   Poista

Kommentit piristävät, kiitos! :)