sunnuntai 24. helmikuuta 2013
Pakosuunnitelma

Kunpa jokaisen kesäisen hetken
saisin pullotettua.
Pimeän kuristaessa
avaisin
ja muistaisin.

Jaksaisin läpi kylmän.

4 kommenttia:

 1. Voi ihana kesä <3 kyllä se sieltä ihan pian tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 No onneks tulee. Alkaa tää talvi riittämään. Tai ainakin tuo harmaus rupes jo tulee korvista ulos. Onneks nytkin on ihan täydellinen sää!

   Poista
 2. Voi ei, kyllä niiiin ootan itekkin kesää! Tässä talvessa ollut enemmän kestämistä ko missään aikasemmassa, vaikka ollutkin säitten puolesta ihan ok (siis talveksi). Ei juuri kovia pakkasia tai loskakelejä ennen ko nyt, ja ilmeisesti nääkin menee kohta ohi. Tänään eka kuumeeton päivä tältä erää, jospa nää sairastelut tältä talvea riittäis ja vaikka muutamalta seuraavaltakin. Tosin muutan vielä joskus oikeesti etelämmäks, jos nää talvet alkaa olee tällasta tervanjuontia. Tänään, huomenna ja ylihuomenna onneks reikihoitoa, niin saa ees rentoutua! :) Laitahan kuulumisia vaikka mailiin, ko oot niitä harvoja, joista ees kuuluu koskaan ikinä mitään (siis muuta ko et oisivat mutkan kautta kyselleet)! ;)

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin sulle mailiin :)
   Aurinko ei oo paistanu mut ei oo kyllä ollu pakkasiakaan pahemmin. Muutenhan tää meniskin jos paistais aurinko useemmin. Jospa se tästä eteenpäin ;). Jos tuli vuoden pilviset päivät kerralla.

   Poista

Kommentit piristävät, kiitos! :)