perjantai 14. joulukuuta 2012

"Jos ja kun saahaan lapsia niin..."
".. ne leikkii vaan puuleluilla ja vaikka käpylehmillä. En kestä jos joka paikka on täynnä rikkinäisiä kertakäyttöleluja. Eikä lapset muutenkaan tarvi paljoa leluja."
Vai miten se meni?

Lastenhuone on vielä kesken. Kuten koko talo. Lelulaatikot (LAARIT) on vaan pään sisällä, pikkuveljelle lähtee tilaus kunhan sillä on aikaa väkertää niitä. Mattokin puuttuu. Ja kirjahylly.

Osa on vielä muuttolaatikoissakin. Tuli tässä iltasiivouksen aikana vaan mieleen että...
Tänä jouluna vaan pehmeitä paketteja? Ja antais osan leluista kiertoon.

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla. Ja aivan unelma uusi koti teillä. :)
  Sinulle haluaisin sanoa paljon, mutta tuntuu, ettei osaa sanoa mitään. Totuudenmukaisesti kirjoitat, niitä huonompiakin/heikkojakin tuntemuksia. Ja ihania runoja, lapsiin liittyen erityisesti, se mitä haluat antaa lapsille, mistä itse olet jäänyt paitsi - liikutti minua, tuli lähelle.
  Voimia arkeen ja elämään sekä rauhallista ja sydämellistä joulunaikaa! lämmöllä blogiisi eksynyt "löytöretkeilijä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka tätä pääasiassa kirjoittaakin suvulle ja ystäville, niin aina lämmittää varsinkin tuntemattomien kommentit.
   Vaikka kirjoitankin huonommistakin hetkistä, niin jätän paljon sanomatta. Kaikki ei kuitenkaan kuulu tänne. Ne kerron kasvotusten tai puhelimessa jos on tarve.

   Runojen kirjoittaminen on oikeastaan jäänyt tosi vähälle sen jälkeen kun lapset syntyi. On niitä senkin jälkeen tullut kirjoitettua mutta ei entiseen tahtiin.

   Vaikka lapsuus olikin mitä oli, niin silti siinä oli paljon hyvää. Ei siitäkään rakkautta puuttunut. Isoja ja kipeitäkin asioita oli ja on edelleen, mutta en halua antaa kuitenkaan väärää kuvaa.
   Kuitenkaan sitä huonoa en oo valmis ruotimaan täällä tämän enempää. Sille on ihan oma paikkansa.
   Jollain tavalla koen kuitenkin että kaikesta huolimatta olen saanut viettää äärettömän onnellisenkin lapsuuden. En vaihtais pois.
   Toisaalta luulen, että jos kertoisinkin vähän enemmän, se vois antaa monelle paljon. Vertaistukea. Keskustelua. Asioista kun pitää puhua.

   Kiva kun eksyit! Toivottavasti eksyt toistekin :). Samaa toivotan sinne, ihanaa ja rauhallista joulunaikaa! <3

   Poista

Kommentit piristävät, kiitos! :)