keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Raskas työ vaatii raskaat huvit"Work hard, play hard" niinku mun au pair perheen äiti sano mulle.

Tää päivä oli Raskas.
Nyt saa tiskit jäädä pöydälle ja lumipestyt matot yhteen kasaan lattialle. Tämän päivän ulkoilut ei tuonut kovin energistä oloa, mutta sainpahan matot pestyä.
Mies siivos äsken pelistä tullessaan vähän onneksi olohuonetta.
Itkevän ja kiukuttelevan tytön vastaaminen puhelimeen oli näköjään kannattava homma. Sain tuliaisiksi suklaata. Tosin en enään onneksi pysty vetämään koko levyä. Kaks riviä riitti ;)

Neljäs luukku tänään avataan
mikä nyt nenään tuoksahtaa?
Siinä tuoksuu lämpö ja kaneli,
sehän on joulupipari.

Jäi leipomiset myöhemmäksi. Tänään ei irronnut mitään ylimääräistä.

Ps. Rakastan noita kuppeja! Harmittaa kun otin mukaani niitä vain nuo kaks kappaletta, kun ois useampi ollut tarjolla. Mistähän noita löytyis lisää?

3 kommenttia:

 1. Oi,suklaata <3 Pitkään aikaan en oo ehtiny(jaksanu) koneelle istahtaa, ihania kuvia oot laitellu sillä aikaa. Nyt taijan käyä itellekki tilaamassa sen jalustan, vuoden oon jo aikonu :P Niin parhaita nuo aarikan kynttilänjalat! Raskiskohan tilata itellekki muutaman..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä etin sen jalustan tänään. Oli viimenen paikka koko talosta missä se oli. Pari tuntia varmaan menin ku kävin läpi. Sen sitä saa ku on muuttoapua. Oli sitte jäisenä kellarissa. Ei riittäny enää kauheesti valo kuvailla, huomenna uus yritys.

   <3 tilaappa. Ne on ihania!

   Poista
  2. Ps. Ja tulkaahan pian käymään!

   Poista

Kommentit piristävät, kiitos! :)