sunnuntai 30. joulukuuta 2012
Kotona ollaan.
Päivystyksen kautta. Koko joulureissun kiukutteluille syyksi selvis korvatulehdus. Ei ollut yllätys.

Auton ikkunoiden läpi tulee otettua ahkeraan kuvia. Vielä kun mies pysähtyis joskus kun pyydän ;).
Kuvat on koneella, mutten jaksanut käydä niitä vielä läpi.

Kiitos kaikille kestitsijöille. Erityisesti J:lle ja L:lle, kiitos ihanasta jouluaatosta ja muusta!

2 kommenttia:

 1. Oon tässä loman aikana lukenu tän sun blogin läpi, ja kävin myös selaamassa sen aiemman mummonmökkiblogin sekä vilkasin positiivisuusblogiin, ihana ajatus! :) Uutta maailmaa mulle, vaikka oonkin toki käynyt yksittäisiä kertoja vilkasemassa milloin kenenkin blogeja. Ei fb:n kanssa ehtinyt, ja nyt en kyllä tajua, miten ehin olla sielläkään! :D Kaks ja puol kuukautta oon ollu ilman, ja oon ihan ihmeissään, ettei oo yhtään tehny mieli takas.

  Mitä kuuluu ja miten on uus vuos lähtenyt käyntiin? Kirjottele vaikka mailiin, josset tänne viiti pitemmästi laittaa. Eipä mua enää muualta kiinni saakaan, tai puhelimesta tietysti. Oon niin tyytyväinen ko vuos vaihtu, tuo edellinen vuos oli niin raskas, varsinkin loppupuolisko, kaikki väsymys ja vielä kuumeilu. On pitänyt ihan kerätä listaa hyvistä asioista, tavoitellun 13 kilon pudottamisesta, työpaikan vakinaistamisesta yms. Kokonaisuudessa oon kuitenkin tyytyväinen, et vuos vaihtu!

  Mut nyt alkaa niin tulla asiaa, et jatketaanpa juttua jossain muualla! Tän takia en varmaan vois laittaa itelle blogia, tulis ihan liikaa kerrottua kaikkea yleisesti! :D

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa jääny tää sulle vastaaminen. Mä vastailen sulle mailiin :) kiva ku tulit "käymään".
   Mulle oli kans viime vuosi raskas eikä tämäkään vuosi kamalan kevyesti oo alkanut. Tai no armoton väsymys vaan päällä enkä tiedä miten sen sais pois.

   Joo, monesti sitä tulee kerrottua liikaa, mut koitan olla kertomatta. Pysyä pikkujutuissa.

   Poista

Kommentit piristävät, kiitos! :)