lauantai 8. joulukuuta 2012

Uusien kirppiksien kiertelyäKäytiin J:n kans tänään kiertämässä muutama paikallinen kirppis.
Löysin tuon pienen ihanan (juutalaisen Menora?) kynttelikön ja kaiversin enkelikellon kynttilöiden kantoja niin että sain siihen kynttilät.
Jalassa lukee Jerusalem.

Kirppikset oli pullollaan kaikkea jouluista ja me löydettiinkin sieltä yhtä ja toista jouluun.
Meille kotiutui olkipukki, messinkinen tuikkukippo, jälleen uus enkelikello (mun joulun lemppariesine), joulupöytäliina ja muuta kivaa.
Torimummo möi meille suut makeiksi ja tiimarin muuttomyynneistä lähti mukaan myös vaikka mitä puoleen hintaan. Mulla on vielä viikko aikaa käydä tyhjentämässä sieltä meille täydennystä askarteluvarastoihin.

Aamulla tiedossa lisää leipomista ja juhliin valmistautumista. Juhlitaan N:n kolmeveetä.
Vietiin N synttäripäivänä lelukauppaan. Lelumäärästä huumaantuneena poika juoksi kuin päätön kana pitkin kauppaa eikä osannut päättää mitä haluta.
Tunnin päästä kaupasta asteli ulos pieni poika itseään isomman pahvilaatikon kans. Siellä sisällä oli äidin mielestä maailman rumin ja isoin leluparkkitalo.
Kaupassa yritin saada poikaa innostumaan puisesta äidin silmää miellyttävämmästä (ja varmasti tylsemmästä) parkkitalosta laihoin tuloksin. Kotimatkalla koitin kovasti miettiä että tärkeintä on että lapsi on noin hirmuisen onnellinen. Esteettisyys on silloin sivuseikka.
:D Lasten leluista ja niiden ulkonäöstä voisin paasata vaikka kuinka paljon. Lelujen pitää olla kestäviä ja ilo silmälle.

Oon jo reilu tunnin tehnyt lähtöä nukkumaan. Rakastan iltojen tunnelmaa niin paljon ettei malttais nukkua tätä aikaa.

Toivottavasti keretään porukalla ulos ennen vieraiden tuloa. Tuolla on nimittäin mitä täydellisin keli lumileikkeihin! Mun tekis mieli nytkin mennä tuonne ulos.

1 kommentti:

Kommentit piristävät, kiitos! :)