sunnuntai 23. syyskuuta 2012

1711kmSeinäjoella meitä oli vastassa tunnelmallinen koti ihanine asukkaineen. Miehet pelas ja me kierrettiin kirppis ja uus hieno kirjasto. Kiitoksia kestityksestä! Harmittaa kun ei joka paikkaan nyt keretty, mutta onneksi myyrä-äidin kanssa nähtiin mukavan illanvieton merkeissä.
Vanha tv-taso toiseksi alimmassa kuvassa on mun, iso kiitos J:lle välikätenä olemisesta.

Nyt matkalla kotiin. Trippimittarissa 1711km. Taitaa 2000km ylittyä.
"Takapuolta siinä kyllä tarvittiin, ennen kuin kotiovi aukaistiin." Laulettiin kuoromatkalla linja-autossa jossain päin baltiaa varmaan kohta kymmenen vuotta sitten.

Tavara on kummasti lähes tuplaantunu, kiitos Keskisen, muutaman kirppisreissun ja mummoloiden tuliaisten. Mukana on taulupohjia, omenoita, nahkatilkkuja, lautasia, villaisia ja ihana punainen anorakki I:lle. Katotaas miten me mahdutaan autonvaihdon jälkeen istumaan viimeinen tunti omassa autossa ennen kotia. Reissumuistelmiin palailen myöhemmin uudelleen.

Nyt rupeen nautiskeleen päiväunien suomasta hiljaisuudesta ja ruskan väreistä ikkunoiden takana. Ja seuraavaa reissua suunnitellen... 

Ps. Haikeaa luopua tästä autosta taas kun tästä on tullut jo melkein omaa kotia "kodimpi". Viimeistään ensikesänä päästään taas tällä reissuun, mutta siihen on vielä pitkä aika.
Ensviikko meneekin kirppistavaroita lajitellen. Osa lähtee Fidalle ja osa viikonloppuna Myyrmäen kirppikselle jossa mulla on kummallekin päivälle pöytä.

4 kommenttia:

 1. Turvallista kotimatkaa! Oli kyllä hauskaa (osasta aiheista huolimatta) nähdä!! Teitä ei liian usein näe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :) pitää muuttaa lähemmäs. Tulkaahan teki käymään!

   Poista
 2. Tämä kliseinen: Kiitos käynnistä, sisältää kaikki! :) Tervetuloa uudelleen!
  Myyrä, samoten sulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne :) oli mukava käyä. Täällä on tänään siivouspäivä. Huhhei...

   Poista

Kommentit piristävät, kiitos! :)