tiistai 11. syyskuuta 2012

Kröhöm

Jokaisellahan (?) on kodissa paikka mihin yllätysvieraiden tm. tullessa lykätään kaikki nopeesti pois silmistä. Raivataan sohvalta, lattialta jne. kaikki mahdollinen ja heitetään vaan sinne. Onhan muillakin näitä piiloja??!
No meillä on kuten kuvasta näkyy... Avasin reippaana tuon oven perjantaina ja parisen tuntia uurastettuani sain sen jo paljon parempaan kuntoon. Siihen kuntoon että voin alkaa käymään kaappi ja hylly kerrallaan tavaraa läpi ja heittämään pois osan. Sinne jopa mahtuu sisään taas.
Viime aikoina kun tuo postipoika on kulkenut täällä aika ahkeraan kiikuttamassa paketteja, niin niitä tyhjiä pahvilaatikoita oli heitelty tuonne vino pino. Oikeestaan jo niiden jälkeen tuonne tuli ihmeesti tilaa.
Ja kuva antaa paaljon pahemman kuvan kuin mitä se oikeasti oli. Joskuskin näin päin. Ja harvemmin tuo ihan noin pahaksi pääsee :P.
Vaatehuoneessa on ainakin 8-10 pahvilaatikollista lastenvaatteita menossa kirppikselle ja lahjoitettaviksi. Ne ei onneksi ollut tuossa kasassa.

T ihmettelee mun nykyistä pyykinpesulaiskuutta ja -inhoa.. Ihmetteleekö joku tätä lukeva myös?
Aina kun haluat pestä pyykkiä vedät ensin koneen tuolta pöntön ja seinän välistä avatakses luukun. Sen jälkeen ruuvailet jalat takas pesukoneeseen koska ne lähtee siitä kuitenkin irti sun hinatessa sitä pois sieltä nurkasta. Sitten lataat koneen ja siirrät sitä vähän takaspäin tasapainon ja kulkutilan vuoksi.
Jos vessaan on muuten asiaa sinä aikana niin pompit vedenpoistoletkun yli. Ja koneen lopetettua sama uudestaan. Muutenkin tuo pesuhuone/wc on lapsiperheessä niin epäkäytännöllinen. Pesuhuoneremontti on tulossa ja sitä ennen meillä on tarkoitus muuttaa tästä.
Pienempää ylhäältä avattavaa konetta katseltiin jossain vaiheessa, mutta koska tää asunto on kuitenkin vain väliaikainen ja tuo edellinen kone pitäis eka myydä, niin asia on jäänyt.
Ja ennen pyykipesu oli mun lempikotityö...

2 kommenttia:

 1. :D
  Toi kaappi oli kyllä mahtava! Mä luulin, että meillä on vaatehuone täynnä KAIKKEA, mutta toi oli yliveto. Kiitos ja anteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oles hyvä vain ;). Onneks tuo oli vaan väliaikainen vuori.
   Ah, ollapa järjestelmällisempi... oikeesti oon, mutta nyt univelka on useemmin verottanut.

   Poista

Kommentit piristävät, kiitos! :)