torstai 27. syyskuuta 2012

Sielunmaisema?


Tekisi mieli muuttaa Marjaniemen rantaan. Myrskyluodon Maijaksi.

11 kommenttia:

 1. Minä voin tulla seuralaiseksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu <3! Mulla on yks iso unelma tuohon liittyen. Uskon että se voi toteutua jos tarpeeksi haluaa ja toivoo. Missään en tunne oloa niin vapaaksi ja onnelliseksi ku tuolla.

   Poista
 2. Minäkin voisin :) suurin haaveni on, että saisin joskus asua meren äärellä. Niin, että näkisi kauas merelle.
  -t

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkis auringonnousun ja -laskun.. Ei mitään edessä. Siitä haaveillessa. Toteutetaan haaveemme! <3

   Poista
 3. Minä tuun kans....etippä samalla mullekki sieltä rantapaikka :D

  VastaaPoista
 4. Itse juuri pähkäilen olisko minusta sinne asumaan loppuelämäksi. Mies haluaa, on sieltä kotoisin. Plussia ja miinuksia vaakakupissa yhtä monta. Lapsille paikka olisi unelma!
  Jos sinne mennään, sieltähän ei ole paluuta...

  Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Ootteko ajatellu ihan rantaa vai keskustan läheisyyteen? Sehän ois lapsille unelmapaikka ja aikuisellekin jos ei kaipaa kaupungin hälinää. Sinne vaan! Mitkä ne miinukset ois? ;)
   Mulla asuu siellä sukulainen ja tuttuja.
   Itselle ajatus loppuelämäksi jonnekin muuttamisesta tuntuu vieraalta. Tosin tuonne voisin ehkä muuttaakin. Mutta muuten oon aika juureton. Kolmattakymmenettä jo varmaan mennään asuntojen ja talojen määrässä kun lasketaan missä oon asunut elämäni aikana. Peruskouluajan asuin kahdessa talossa ja ne onki ollut pisimmät ajat.

   Poista
  2. Keskustan läheisyyteen mutta omaan rauhaan. Rannalta on hankala saada tontteja ja talojakaan harvoin myynnissä. Miinuksia on esim tämänhetkisen asuinpaikan kaverit, tutut ja sukulaiset, vastavalmistunut talo... Jne. Raskiiko niistä luopua. Hailuodossa vois lopulta olla aika yksinäistä vaikka onkin upea paikka!

   Ella

   Poista
  3. No se on varmasti totta. Onko teillä tällä hetkellä pitkä matka Hailuotoon? Pääseekö ystävät ja muut käymään helposti siellä jne. Täältä Espoosta ois aika harppaus muuttaa sinne. Toisaalta voisin olla valmis sen tekemäänkin.
   Luulen että Hailuodossa on kuitenkin helppo saada uusia ystäviä jne. kun on niin pieni paikka kuitenkin.

   Poista
  4. Tällä hetkellä n.350km Hailuotoon. Asuuhan sielä toki anoppi ja miehen sisaruksia ettei ihan täysin yksin jäis. Vuoden sisään pitäis päätös tehdä.

   Ella

   Poista

Kommentit piristävät, kiitos! :)